Hornet (a_lamtyugov) wrote,
Hornet
a_lamtyugov

Курсом "Титаника"

SHE was the largest craft afloat and the greatest of the works of men. In her construction and maintenance were involved every science, profession, and trade known to civilization. On her bridge were officers, who, besides being the pick of the Royal Navy, had passed rigid examinations in all studies that pertained to the winds, tides, currents, and geography of the sea; they were not only seamen, but scientists. The same professional standard applied to the personnel of the engine-room, and the steward's department was equal to that of a first-class hotel.

Нашел в интернете ту самую знаменитую Futility.

Сейчас читаю.

http://www.msu.edu/~daggy/cop/effluvia/twott-t.htm
Subscribe

  • Картинки, стимпанк

    Это не стимпанк, конечно. Но мне всё равно понравилось: Иногда стимпанк и дизельпанк сложно различить. А иногда просто не хочется: Всё…

  • Котопсто

    Я говорю: — В этом году будет пятнадцать лет, как я живу один. Ну, кошка не считается. Не было случая, чтоб кто-нибудь не спросил: а где она…

  • Котопсто

    Преступно давно не ставил котопсто. Сейчас я решил разбавить фото разными, так сказать, литературными котопсто-миниатюрами. Новая находка Маськи…

promo a_lamtyugov january 19, 2025 16:27 14
Buy for 100 tokens
Что касается игр... Итак, игры, превью и рецензии на которые вы можете прочитать в этом блоге. Сразу говорю, что отдаю предпочтение низкобюджетным инди-проектам, многие из которых находятся в раннем доступе. В принципе, могу написать и про какой-нибудь ААА-тайтл, но это если очень уж сильно…
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 2 comments