Hornet (a_lamtyugov) wrote,
Hornet
a_lamtyugov

HEY PUTIN.........

GO TO CHECHNYA AND GATHER AS MANY WOMAN, CHILDRENS AND MALES AS YOU CAN PUT THEM AGAINST A WALL AND GIVE THEM AN ULTIMATUM THEY GOT 2 HOURS TO RELEASE THE CHILDREN OR A HUNDRED CHILDREN AND ADULTS DIE EVERY TWO HOURS. NO DESCRIMINATION. F*CK ALL THOSE MUSLIMS PIGS. F*CK THE KORAN!!!! NONE OF THEM DESERVE TO WALK THIS EARTH AND F*CK ALL OF THOSE WHO FEEL PITY, ARE ON THEIR SIDE OR THINK THAT TALKS CAN BE DONE KILL THEM ALL NOW!!!! THAT'S HOW YOU GET RID OF TERRORISM.
BEING SOFT IS NOT GETTING ANYBODY ANYWHERE!!!


Источник: доска Yahoo. Кстати, это еще одно из самых гуманных предложений -- народ там рассуждал и про нейтронные боеприпасы, и про химоружие, и много еще про что.

Тех, кто защищает чеченов еще меньше, чем два года назад. Совсем мало.

Я же полагаю, что все будет, как в прошлый раз. Сдаваться они не станут, выполнять их требования тоже никто не будет. Значит, штурм.
Subscribe
promo a_lamtyugov january 19, 16:27 14
Buy for 100 tokens
Что касается игр... Итак, игры, превью и рецензии на которые вы можете прочитать в этом блоге. Сразу говорю, что отдаю предпочтение низкобюджетным инди-проектам, многие из которых находятся в раннем доступе. В принципе, могу написать и про какой-нибудь ААА-тайтл, но это если очень уж сильно…
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 10 comments